Random Posts

header ads
header ads

Review Penuh LIMBC 2012



 Langkawi International Mountain Bike Challenge (LIMBC) adalah satu perlumbaan main lumpur peringkat antarabangsa.

Setahu aku ramai pelumba international join race tu, antaranya Karl Platt dan Nathalie Schneitter dan ramai lagi la yang memang aku tak kenal pun diorang nei, tapi sebab banyak artikel pasal LIMBC ni ade sebut nama diorang, so aku tulis la nama diorang. cukupkan syarat.

Sebenarnya aku tak berapa nak tahu sangat sejarah LIMBC ni, setahu aku tahun 2013 ni dah masuk tahun ke 4 diorang buat event tu.

Selain pelumba luar negara yang pakai basikal super mahal dan superlight dengan teknologi yang super hebat, pelumba basikal dalam negara pun ada jugak join.

Matlamat diorang satu je... nak main lumpur je dengan harapan menang race tu.

Mari kita tengok tahun lepas punya race.

PREVIEW





PROLOGUE





STAGE 1





STAGE 2





STAGE 3





STAGE 4





STAGE 5





SPECIAL HIGHLIGHT




 APA KOMEN KORANG, JOM KOMEN-KOMEN DEKAT BAWAH. KLIK SINI KALAU NAK JOIN PedalPusher

Post a comment

0 Comments