Random Posts

header ads
header ads

Ride of My Life



Walaupun sekarang musim panas, dah lama sangat blog ni sejuk, takde entry terbaru yang dapat dikongsikan, sibuk sesangat sekarang ni.

Untuk kembali menghangatkan blog ni, aku kongsi dengan korang satu video yang aku rasa agak menarik.

Satu dokumentari ringkas, tentang usaha seorang pengarang bernama Rob Penn menyelusuri seluruh dunia untuk mengumpul kompenan-kompenan basikal yang dihasilkan secara 'hand made' bagi membina basikal impiannya.

 Yang paling best, dokumentari ni menceritakan serba sedikit sejarah hebat kenderaan paling popular di dunia iaitu basikal.









APA KOMEN KORANG, JOM KOMEN-KOMEN DEKAT BAWAH. KLIK SINI KALAU NAK JOIN PedalPusher

Post a comment

0 Comments